DEN RIGTIGE FLETTEMETODE

 FLETTEMETODEN
Hos Premium Extensions benytter vi kun flettemetoden. Vores faglige stolthed og høje service niveau, er vores kendetegn, og vi går ikke på kompromis. 
Ejer Dianna Visgaard har stået i spidsen for Djarling Århus igennem 5 år, som både underviser af kursister samt nye stylister. Hun har derfor stor erfaring i Djarling Flettemetoden. 
Metoden er helt unik og udviklet af Jette Djarling tilbage i 1988. Det der gør den så speciel, er at den er udviklet med henblik på at passe til fint, skrøbeligt Skandinavisk hår. 
Vi fletter fletningen skånsomt i dit eget hår, uden unødigt træk i hår eller hovedbund. 
Denne flettemetode er langt den mest skånsomme, der er på markedet, hvis den er udført rigtigt.
Som det er med alt håndværk, afhænger resultatet af oplæringen og hvor ofte man bruger sit håndelag. Vi bruger kun denne metode og har det derfor i fingrene hver dag.
Dertil kommer at vi lægger en stor ære i vores arbejde. Vi går ganske simpelt ikke på kompromis. 
Hos Premium Extensions er vi er stolte af at være nogle af de få i Danmark der mestrer Djarling Flettemetoden til perfektion. 

HVORDAN DET FOREGÅR
– Vi  finder sammen en placering der tager udgangspunkt i, hvordan du sætter dit hår til dagligt.
– Vi håndvæver nænsomt en fletning i dit eget hår.
– Dernæst påsyr vi Premium Extensions’ ultra tynde hårtrenser på dine fletninger, med en speciel påsynings metode.
– Til slut klippes dine extensions så de passer sammen med dit eget hår. Dette gøres med en speciel teknik kaldet frihåndsklipning, der sikrer at dit naturlige hår og dine Extensions falder perfekt sammen.