Premium Bead & Premium Braid

 FLETTEMETODEN – PREMIUM BRAID

Hos Premium Extensions benytter vi oftest flettemetoden.
Vores faglige stolthed og høje service niveau, er vores kendetegn, og vi går ikke på kompromis. 
Ejer Dianna Visgaard har stået i spidsen for Djarling Århus igennem 5 år, som daglig leder og som underviser af både kursister og salonens nye stylister. Hun har derfor stor erfaring i Djarling Flettemetoden. 
Metoden var tilbage i 1988 helt unik og udviklet af Jette Djarling.
Det der gjorde den så speciel, var at den egnede sig specielt godt til fint og skrøbeligt Skandinavisk hår.
Djarling flettemetoden har dog ikke taget højde for fysikkens love.
Derfor har vi videreudviklet den flettemetode Dianna i sin tid lærte af Jette Djarling. Vi kalder den “Premium Braid.”
Vi påstår nemlig at, påsætning af Extensions – uanset metoden – er matematik, med mange X’er og Y’er at tage i betragtning og at der kun er et facit. Et facit der hverken skader dit hår eller din hovedbund.

Premium Braid har virkelig åbnet mange muligheder.
Blandt andet at vi nu ved hjælp af faktorer som; hovedbundens fleksibilitet, hårsækkens styrke, hovedets udformning, tæthed imellem hårsækkene, hvirvler, det enkelte hårstrås bæreevne og groretning i betragtning, inden vi placerer din Premium Braid flettekant.
Der er ikke 2 placeringer der er ens. Vi ved hvordan de  ovennævnte faktorer  skal læses og afhængig af udgangspunktet, hvordan de skal prioriteres.
På den måde finder vi altid den optimale placering af Premium Braid flettekanten. Den er altså skræddersyet efter dit hår og hoveds fordele og ulemper. Det er derfor vi kalder den Premium Braid.
En kæmpe gevinst ved at forstå fysikkens love når det kommer til hår, er at vi meget ofte og med et fantastisk resultat, kan placere din Premium Braid flettekanten, helt fremme og højt på hovedet.
Denne placering indfrier netop det, som mange kvinder savner fra andre metoder. Nemlig, en smuk naturlig fylde, i den forreste del af håret. 
Premium Braid bliver selvfølgelig flettet skånsomt i dit eget hår, uden unødigt træk i hår eller hovedbund. 
Denne flettemetode er uden sammenligning, den mest skånsomme metode, der er på markedet.

 

PREMIUM BEAD
Hos Premium Extensions går vi meget op i viden, forståelse og udvikling.
Vidste du at vi som de eneste i Danmark er certificeret i både Invisible Bead Extensions® også kendt som I.B.E.®  og Luna method? Begge  metoder indeholder tanken om at der kun er en “bead-method” der er den rigtige.
Men som alle ved så er der ikke 2 hoveder der er ens og derfor heller ikke en metode der passer alle.
Meget kan have indflydelse på om man har en god oplevelse med Extensions.
Igen handler det om at følge de samme ovennævnte principper om hårets fysiske love, som vi også benytter når vi laver vores flettemetode Premium Braid.
Vi har derfor valgt at skræddersy en perleteknik, der har taget det bedste fra begge bead-metoder, men gjort så den tilpasses det individuelle hoved hver gang. Vi kalder den Premium Bead.

Premium Bead er fra starten, mere fleksibel og kan opsættes med det samme. Hvor Premium Braid lige skal falde til. Ens for begge metoder er at, de kan tilpasses den enkelte gæsts mange X’er og Y’er i hårligningen for den mest skånsomme påsætning og dermed blive en Premium succes oplevelse.
Desuden bruges det samme hår i både Premium Bead og Premium Braid, så du kan skifte imellem metoderne når du vil.

Både Premium Bead og Premium Braid er unikke, da de hverken belaster hårstrå, hårsæk eller hovedbund. Mange andre metoder, der måske oprigtigt tror de er skånsomme, tager ikke højde for de mange X’er og Y’er inden for Extensions matematik. Nogen  kvinder får skadet deres hovedbund så meget at de udvikler sygdommen permanent Alopecia, der giver sporadisk pletskaldethed, der kommer og går. 

Opnår vi hos Premium Extensions altid det rigtige facit første gang?
Ikke altid? Det sker en sjælden gang imellem at, vi ikke fåret prioriteret hvilke af de mange X’er og Y’er der har størst påvirkning på påsætningen. 
Eksempelvis; vi vurderer, ud fra hvad vi ser, mærker og erfaring at, det er  hårsækkens bæreevne der er den mest hensynskrævende faktor, for det bedste fundament.
Det viser sig så at hovedbundens elastiksitet var den der havde størst indvirkning på ligningen.
Det er ikke fatalt men det kan og skal tilrettes. Vi melder derfor altid ærligt ud, hvad vi ser og vurderer ved din genplacering og ud fra det kommer med en løsning.
Af samme grund anbefaler vi også vores første gangs gæster kun at vente 6 uger inden første genplacering.
På den måde sikrer vi at alt fungerer optimal og dermed mest skånsomt.

Mange i Extensions branchen påstår at extensions ikke er skadelige, for hvis de indrømmede det ville det betyde at de fejler til deres arbejde, men det passer ikke!
Extensions kan skade rigtig meget endda, det er der bare ingen der tør sige højt!
Men Extensions matematik er svært for mange.
Det er kun naturligt at der er enkelte gæster hvor det måske kræver flere tilpasninger før man finder det endelige facit.
Vi mener at så længe en fejl bliver en erfaring, så har den været brugbar.
Men hvis man ikke indrømmer sine fejl, så får man heller ikke nogen erfaring at lære fra.

Derfor er det også så vigtigt at, finde en  Extensions Expert og ikke kun en der laver det engang imellem.
De erfarer nemlig ikke, hvornår de tidligere nævnte forskellige faktorer, skal tages i betragtning eller endnu værre, hvornår faktorerne kan snyde.
Det mest skadelige er faktisk en påsætter der ikke kommunikere ærligt og påtaler det der skal korrigeres og ændres for at opnå facit. Vi mener at kommunikation, masser af faglig stolthed og lidt stædighed, sammen finder løsningen hver gang.

Som det er med alt håndværk, afhænger resultatet af oplæringen og hvor ofte man bruger sit håndelag.
Vi er extensions specialister for vi laver ikke andet , vi har det derfor i fingrene hver dag.
Dertil kommer at vi lægger en stor ære i vores arbejde.
Kald os bare nørder, det er vi kun stolte af, for vi går ganske simpelt ikke på kompromis. 

HVORDAN DET FOREGÅR
– Vi  finder sammen en placering der tager udgangspunkt i, hvordan du sætter dit hår til dagligt.
– Vi håndvæver nænsomt en fletning i dit eget hår.
– Dernæst påsyr vi Premium Extensions’ ultra tynde hårtrenser på dine fletninger, med en speciel påsynings metode.
– Tilslut klippes dine extensions så de passer sammen med dit eget hår. Dette gøres med en speciel teknik kaldet frihåndsklipning, der sikrer at dit naturlige hår og dine Extensions falder perfekt sammen.