ÅRHUS

Premium Extensions Århus er startet af Dianna Visgaard, der igennem 5 år har fungeret som  daglig leder og stylist hos Djarling Århus.
I sin tid hos Djarling Århus har Dianna, udover den daglige ledelse, også oplært nye stylister samt undervist kursister. 

Hos Premium Extensions Århus er du altid garanteret høj faglighed, og vi går ikke på kompromis med vores service, håndværk og hårkvalitet.
I Århus finder du Premium Extensions i Ålborggade 19. 
Her byder vi indenfor i en verden af eksklusive extensions, lidt ud over det sædvanlige.  

Første gang du er i salonen, vil vi ved den gratis information, informerer dig om de muligheder, du har med extensions. Det perfekte farvematch er et af vores specialer, og vi blander ofte mange forskellige farvenuancer. Vi har over 400 håndsyet hårbaner på lager, i ca. 30 forskellige nuancer. Det sikre at vi finder præcist alle de farvenuancer der skal til for at fremhæve de mange nuancer der er i netop dit hår. Når farverne er fundet får du håret clipse på, så du kan se håret og mærke den ekstra volume du vil få i din nye hestehale. Ved den gratis information får du altså mulighed for, at se præcis hvordan du vil se ud med naturlige extensions og du vil hurtigt opdage hvilke fantastiske muligheder du har med extensions. 
Men for at have den rette tid til dig  og vores andre kunder skal du booke tid til den gratis information. Den tager ca. 20-30 min.
Du kan gøre det ved at ringe eller skrive til os 

Det er vigtigt, at du plejer dine extensions rigtigt.
Det er ikke så svært at give dine Premium Extensions den optimale pleje. Når du følger vores anbefalinger forlænger du både hårets holdbarhed og styrker dit eget hår. Du skal blot behandle dine extensions som du bør behandle dit eget hår. I salonerne er vi altid klar til at vejlede dig i korrekt hår- og extensionspleje.

I alle vores saloner bruger vi La Biosthetique, som er dermatologisk testet og uden silikoner og sulfater.
Vi har desuden mulighed for at lave en præcis hovedbundstest og på den måde finde ud af, hvad der giver dit hår de bedste vækstbetingelser.
La Biosthetique er et anerkendt Fransk mærke der har været på markedet i næsten 100 år og benyttes på flere Spa hoteller i bl.a. Schweiz og Østrig.
Dertil skal nævnes at produkterne er yderst konkurrencedygtige, med mange andre frisør produkter. Det er dog ikke et krav at du benytter vores produkter, blot du bruger frisør produkter med masser af fugt.

Hos Premium Extensions Århus, er salonen hyggeligt indrettet i en unik, elegant og industriel stil. De komfortable stole sørger for at du sidder behageligt i de ca. 2 timer behandlingen varer. Imens laver vi dit drømmehår og besvarer de spørgsmål du måtte have til dine Premium Extensions.

Vi byder selvfølgelig altid på friskblendet kaffe, Latte, the, kakao eller lidt koldt af drikke, i form af hyldeblomst med danskvand. Vores berømte chokoladeblanding bliver du selvfølgelig ikke snydt for. En selvforkælelse hos os er altid hyggelig og ren velvære.

I Ålborggade og i de omkringliggende gader, er der ubegrænset gratis parkering. Men det kan være at du skal cirkulere lidt for at finde en… men de er der.

Så velkommen indenfor i en verden af luksus extensions, velvære og selvforkælelse hos

Premium Extensions 
Ålborggade 19
8000 Århus C

Har du spørgsmål eller ønsker du tid til en gratis information så kontakt os her.
Husk at skrive et telefonnummer du kan kontaktes på.