ÅRHUS


Premium Extensions Århus er startet af Dianna Visgaard, der igennem 5 år fungerede som  daglig leder og stylist for Djarling Århus.
I sin tid hos Djarling Århus har Dianna, udover den daglige ledelse, også oplært nye stylister samt undervist kursister. 

Hos Premium Extensions Århus er du altid garanteret høj faglighed, og vi går ikke på kompromis med vores service, håndværk og hårkvalitet. Vi gør meget ud af at alle hoveder og hårtyper forskellige og derfor skal alle extensions skræddersyes til hver enkelt gæst. Det gælder både mht. farvevalg, placering, analyse af naturhårets bæreevne, individuel root shade af extensions og meget andet. Vi ser hvert hoved som et lærred og vi er kunsterne og vi elsker det, ganske simpelt! Vi er stolte af at kalde os hår nørder.
Du finder  Premium Extensions i Ålborggade 19, i Århus.

Første gang du er i salonen, vil vi ved den gratis information, sammen forventnings- afstemme og ud fra dette prøver du håret på og ser de muligheder, du har her hos Premium Extensions. Det perfekte farvematch er et af vores specialer, og vi blander ofte mange forskellige farvenuancer. Vi har over 1000 håndsyet hårbaner på lager, i ca. 30 forskellige nuancer. Det sikre at vi finder præcist alle de farvenuancer der skal til for at fremhæve de mange nuancer der er i netop dit hår. Når farverne er fundet får du håret clipse på, så du kan se håret og mærke den ekstra volume du vil få i din nye hestehale. Derefter vurderer vi hvordan en evt. root shade skal laves så dine kommende Premium Extensions er skræddersyet til netop din bundfarve/ud groning. Dette er en detalje der er meget vigtig! Det der oftest afslører at man har extensions er når naturhåret deler sig og en lysere farve end den naturlige bundfarve, titter frem!

Ved den gratis information får du altså mulighed for, at se præcis hvordan du vil se ud med naturlige extensions og svar på om dit drømme hår er inden for rækkevide, eller finder ud af hvor  lang processen er for at vi kan komme derhen. Vi forbereder det der skal til, så alt er klar til selve dagen for påsætningen. Du vil hurtigt opdage hvilke fantastiske muligheder du har med Premium Extensions. Her byder vi indenfor i en verden af eksklusive extensions, så du må godt forvente lidt mere. 

Men for at have den rette tid til dig  og vores andre søde gæster i stolen skal du booke tid til den gratis information. Den tager ca. 20-30 min.
Du kan gøre det ved at ringe 41401010 eller skrive til os 

Det er vigtigt, at du plejer dine extensions rigtigt men det er ikke så svært at give dine Premium Extensions den optimale pleje. Når du følger vores anbefalinger forlænger du både hårets holdbarhed og styrker dit eget hår. Du skal blot behandle dine extensions som du bør behandle dit eget hår. I salonen er vi altid klar til at vejlede dig i korrekt hår- og extensionspleje.

Vi fører bl.a. La Biosthetique, som er dermatologisk testet og uden skadelige silikoner og sulfater.
Vi har desuden mulighed for at lave en præcis hovedbundstest og på den måde finde ud af, hvad der giver dit hår de bedste vækstbetingelser.
La Biosthetique er et anerkendt Fransk mærke der har været på markedet i næsten 100 år og benyttes på flere Spa hoteller i bl.a. Schweiz og Østrig.
Dertil skal nævnes at produkterne er yderst konkurrencedygtige, med mange andre frisør produkter. Vores få styling produkter er nøje udvalgt og kommer fra Martinson King der har enkelte produkter der ikke skader eller udtørre håret unødigt. Vi fører ikke kun én leverandør. I stedet har vi afprøvet og testet de enkelte produkter så vi VED at de giver den bedste pleje af dit natur hår og dine Premium Extensions.

Premium Extensions Århus, er hyggelig indrettet i en unik, elegant og industriel stil. De komfortable stole sørger for at du sidder behageligt i de ca. 2 timer behandlingen varer. Imens laver vi dit drømmehår og besvarer de spørgsmål du måtte have til dine Premium Extensions.

Vi byder selvfølgelig altid på friskblendet kaffe, Latte, the, kakao eller lidt koldt af drikke, i form af hyldeblomst med danskvand. Vores berømte chokoladeblanding bliver du selvfølgelig ikke snydt for. En selvforkælelse hos os er altid hyggelig og ren velvære.

I Ålborggade og i de omkringliggende gader, er der 2 timers  gratis parkering men husk at stil “easypark” appen. Sen eftermiddag og om aften kan det være at du skal cirkulere lidt for at finde en plads.

Så velkommen indenfor i en verden af luksus extensions, velvære og selvforkælelse 

Premium Extensions
Ålborggade 19
8000 Århus C

Har du spørgsmål eller ønsker du tid til en gratis information så kontakt os her.
Husk at skrive et telefonnummer du kan kontaktes på.