Korrekt pleje forlænger hårets holdbarehed betydeligt.

HVAD DU SELV KAN GØRE.

– Flet  håret, så håret ikke filtrer, når du sover. Gå aldrig i seng med vådt hår.
– Hold altid fast i håret, når du børster i lange længder, så du ikke trækker unødigt i dine flettekanter.
– Børst kun håret når det enten er helt vådt, eller helt tørt. Så undgår du at håret “springer.”
– Børst altid håret inden hårvask.
– Brug produkter fra frisøren der er sulfatfri og silikonefri. Frisørprodukter ER bedst!
– Vask kun din hovedbund og lad shampooen “løbe” ned over længderne, når det skylles ud. Dine længder bliver ikke fedtet men blot støvet.
– Rækkefølge ved hårvask er. Vask håret to gange, evt. hårkur og afslut altid med balsam. Tilslut skyller du dine flettekanter grundigt.
– Føn ikke for varmt og  anvend varmebeskyttelse. Varmebeskyttelse påføres igen i det tørre hår, inden anden varmestyling.
– Undgå salt- og klorvand.
– Beskyt mod solens stråler. Starte dagen med at fordele “Soleil Vitalite Express” i det tørre hår. Red og flet gerne håret. Evt brug en solhat.  
– På Ferien anbefaler vi “Soleil Shampoo” da det fjerne  rester af klor- og saltvand. Når håret kommer i salt- eller klorvand, så skyl det i rent vand.
– Brug aldrig en solcreme eller andre produkter med avobenzone eller oxybenzone på kroppen når du har extensions, Extensions håret tager farve af disse 2 stoffer og håret bliver laksefarvet, blot ved at det rør den indsmurte krop. Så kik din solcreme efter, er skaden først sket så kan det som oftes ikke fjernes igen.
– Alt hår falmer. Ligesom dit naturligt farvet hår falmer så falmer dit extensions hår også, da det er 100% ægte hår. Det følger farveskalaen, det vil sige, groft sagt at det hvide hår bliver gyldent, det gyldene bliver straberry blond, det kolde lysebrune toner er over i kobber, det Mørkebrune toner over i det rødelige. Det er alt sammen en del af farvekemien for at lave farverne, ganske som dit naturlige hår.  
-Undgå saltvandsspray, hårlak og tørshampoo da det udtørrer dine extensions og formindsker holdbarheden.

VIL DU GERNE HAVE LÆKRE EXTENSIONS LÆNGE SÅ HUSK: 20% ER PÅSÆTNINGEN, 80% ER HJEMMEPLEJE.

I alle vores saloner bruger vi La Biosthetique, som er dermatologisk testet og uden kunstige silikoner og sulfater. Vi har desuden mulighed for at lave en præcis hovedbundstest og på den måde finde ud af, hvad der giver dit hår de bedste vækstbetingelser.  La Biosthetique er et anerkendt Fransk mærke der har været på markedet i næsten 100 år og benyttes på flere spa hoteller i bl.a. schweiz og Østrig. Dertil skal nævnes at prisen på en shampoo er yderst konkurrencedygtig med mange andre frisør produkter. Det er dog ikke et krav at du benytter vores produkter, blot du bruger frisør produkter med masser af fugt. Har du spørgsmål til den mest optimale pleje af dine Premium Extensions, er du velkommen til at spørge din stylist.