Dit eget hår skal helst være skulderlangt, ca. 15 cm. for at få flotte EXTENSIONS, men hvis du har et tyndt hår med mange etager, kan vi godt opnå et tilfredsstillende resultat med EXTENSIONS, selvom det er kortere.  De 15 cm. skal du måle fra rod til spids. 
Kom ind til en gratis information, så finder vi sammen den rigtige  EXTENSIONS løsning til netop dit hår.
Fletningerne i FLETTEMETODEN skal genplaceresca. hver 6. – 8. uge, hvor vi genbruger dit påsatte EXTENSIONS hår.
Vi anbefaler nyt hår ca. hver 6. måned. 
Nogle gange kan det holde længere. Det kræver at håret beskyttes med de anbefalede pleje produkter.
Mørkt hår har ofte en længere holdbarhed end det lyse, da det lyse har været mere behandlet.

Længden på dine EXTENSIONS  spiller også en rolle. Jo længere dine EXTENSIONS er, jo ældre er det.

Da der ikke bruges kemi til påsætningen eller udtagning af EXTENSIONS påsat med  FLETTEMETODEN, men det er 100 % håndarbejde, vil det ikke påvirke dit eget hår og hovedbund.
FLETTEMETODEN til skandinavisk hår er den mest skånsomme metode du kan bruge når du ønsker EXTENSIONS. Dit eget hår lider ikke overlast da vi ikke strammer fletningerne unødigt
Nogle kunder får endda offentligt tilskud til deres behandling, fordi deres eget hår er særlig skrøbeligt. Dette viser at FLETTEMETODEN er meget skånsom.
PREMIUM EXTENSIONS indkøber kun ægte hår, der er sundt og stærkt. Vores leverandør stiller store krav til håret. Det ubehandlede råhår indeholder derfor optimal næring og er både glansfuldt, blødt og elastisk. Det giver fantastiske EXTENSIONS.
EXTENSIONS håret er farvet med en mild frugtsyre i stedet for den traditionelle hårde kemiske proces. Det gør at hårets kerne ikke er udtørret, men at den vigtige næring stadig er tilbage i håret.
Der håndvæves små tynde fletninger langs hovedbunden. Herpå syes hårbanerne.
Som afslutning klippes det nye hår til, så dine EXTENSIONS falder naturligt sammen med dit eget.
Der benyttes på intet tidspunkt kemi, da FLETTEMETODEN er 100% håndarbejde.
Ja!  Når du som førstegangskunde køber EXTENSIONS, får du gratis flettekanter (værdi 635 -1200 kr.) Du skal blot følge os på FACEBOOK og INSTAGRAM og dele dine før og efter billeder på dine egne sociale medier med @ og #. Vi hjælper dig gerne når du er i salonen, i enten PREMIUM  EXTENSIONS ÅRHUS, PREMIUM EXTENSIONS HORSENS ELLER PREMIUM EXTENSIONS VEJLE.
Ved første oprykning af dine EXTENSIONS kan du også melde dig i Premium Club, så får du 10% på dine kommende EXTENSIONS  og din pris er altid den samme, hvad enten du skal have nye EXTENSIONS eller bare oprykket dine nuværende EXTENSIONS. Spørg endelig din stylist hvis du har spørgsmål.