Godt at vide om dine Premium Extensions. 

HVOR LANGT SKAL MIT EGET HÅR VÆRE?

For at få flotte extensions. skal dit eget hår helst være skulderlangt, ca 10-15 cm. målt fra hovedbund til spids. Hvis du har tyndt hår med tynde spidser, eller mange etager, kan vi godt opnå et godt resultat med Premium Extensions, selvom det er kortere. Det bedste resultat opnåes når håret ikke er nyklippet.

Er du itvivl om dit hår er langt nok, er du altid velkommen til en gratis information. Her finder vi sammen ud af, om extensions er en mulighed for dig og hvad der er den rigtige løsning til  netop dit hår.

HVOR OFTE SKAL JEG KOMME I SALONEN, FOR AT VEDLIGEHOLDE MINE PREMIUM EXTENSIONS?

Premium Extensions skal genplaceres ca hver 6. – 8. uge. Det sker ved at vi fletter de små fletterkanter op, hvor dine extensions er påsyet. Derefter fletter vi flettekanterne på ny og påsyr dine extensions igen.
Da holdbarheden på dine Premium Extensions er mellem 7 – 12 måneder, er det langt fra hver gang vi påsyr nyt hår. Vi genplacerer i stedet det hår du kom med. 

SKADER PREMIUM EXTENSIONS MIT EGET HÅR?

Det korte svar er nej, hvis du følger de anvisninger vi giver mht. tidsintervaller for genplacering, udskiftning af hår samt korrekt brug af anbefalede produkter, så vil det ikke være skadeligt. Hvis du dog ikke vælger at følge dem vil det, som alt andet der kommer med en vejledning, kunne lave slid på dit eget hår. 

Påsætningen af dine extensions er 100% håndværk. Vi  bruger ingen lim, kemikalier, elastikker eller lignende, for at påsætte dine  Premium Extensions.
Da påsætningen er 100% håndarbejde, vil det ikke skade dit eget hår eller hovedbund. Dit eget hår lider heller ingen overlast, da vi ikke strammer flettekanterne unødigt.
Nogle kunder får endda offentligt tilskud til deres behandling, fordi deres eget hår er særligt skrøbeligt. Dette viser at vores flettemetode er meget skånsom.
De første par dage efter første påsætning kan det dog spænde lidt i hovedbunden, da dine hårrødder drejer i en anden retning end groretningen. Det skal dog aldrig spænde mere end som føelsen af en hestehale man gerne vil have ud.
Dine Premium Extensions giver  dit eget hår ro til at gro og de fleste oplever at få længere hår.
Vi mener extensions skal være midlertidige, indtil dit eget hår har den ønskede længde.
At du så bliver forelsket i volumen, er en helt anden snak.

ER HÅRET ÆGTE OG HVOR KOMMER DET FRA?

Hos Premium Extensions indkøber vi kun ægte hår, der er sundt og stærkt. Vi stiller store krav til vores leverandør, til hårets kvalitet og bearbejdning. Håret kommer fra Østen, dog ikke fra Kina eller Indien, da deres hårtyper enten ikke passer med vores fine Europæriske hårstuktur, eller fordi kvalitet simpelthen er for dårlig.
De store krav til vores leverandør gør at vi kan garantere at dine Premium Extensions
 – Er håndsyet på 2mm trenser, så de fylder minimalt på hovedbunden.
 – Råhåret er samlet i hestehale inden klipning og derfor undgås det at det bliver rodvendt.
 – Råhåret er ligeledes nøje udvalgt og dermed sikres den bedste kvalitet.
 – Det ikke filtrer.
 – Det ikke fælder.
 – Er tykt i spids som i rod.
 – Er farvet uden kemikalier så hårets kerne  bevarer sin vitalitet og holdbarheden forlænges.

HAR I NOGEN RABATORDNINGER?

Ja.

som ny kunde har du mulighed for at sparre, 10% på håret første gang du er i salonen. Det du skal gøre for at gøre brug af vores velkomsttilbud er at, tjekke ind i din story (instagram) under behandlingen og tagge dkpremiumextensions  og dele før og efter billeder i din post (instagram) hvor du også tagger dkpremiumextensions.  

Men der er også rabatordning til vores loyale kunder. Vi tilbyder en Premium Club hvor du kan dele din betaling op i 3 eller 4 lige store portioner. På den måde har du altid den samme pris og du opnår en besparelse på håret på 10%. Du kan starte og opsige din Premium Club ved første oprykning af dine nye extensions. Udover de 10% på dit kommende hår, er der i løbet af året også tilbud på forskellige produkter. Endnu en fordel ved Premium Club er at du kender din pris. Den er nemlig altid den samme, hvad enten du skal have håret genplaceret eller helt nyt. Se mere under priser. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at spørge din stylist eller ringe til os