Håret er kvinders vigtigste accessory. 

DERFOR ER HÅRKVALITETEN ALTAFGØRENDE.

Hvad gør Premium Extensions så meget bedre end andre extensions

At fremstille kvalitets extensions kræver et sublimt råhår og en erfaren bearbejdning. Derfor har vi hos Premium Extensions kun én leverandør og én kvalitet. Den bedste. 
Alle vores hårbaner er håndsyet og måler kun 2 mm. i syningen. Vores hårbaner kan derfor nemt placeres ovenpå hinanden, samtidig med at de sidder helt tæt til hovedbunden. Hårbanernes har
 desuden en speciel forseglet, hvilket gør de ikke fælder. 

Vores Premium hår er desuden lige tykt i rod som i spids. Det gør at vi ikke behøver ret mange hårbaner/gram, før vi kan give dig en smuk og fyldig volume. 
For at opnå de mange smukke naturlige farvenuancer, som vi har hos Premium Extensions, er nogle af vores farver vores egne, de er specielt lavet til os, og kan ikke fåes andre steder. Det gør at vi kan ramme alle naturlige hårfarver, da vi blender mange farver sammen i en påsætning. Vi har  altid over 800 hårbaner i ca. 30 forskellige, naturlige farver på lager. 
Vores Extensions er skånsomt bearbejdet, med farve lavet af frugtsyre i stedet for kemikalier. Denne proces er lang og tager 21 dage fra start til slut, hvor der løbende er kvalitetskontrol af håret og processen. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre dig, at du får det mest naturlige look med bedste kvalitet extensions, når du vælger Premium Extensions. 

Vi giver ikke garanti på dine Premium Extensions, da det er et brugs produkt. Desuden går vi jo heller ikke med dig i bad og følger dine rutiner 😉 Men ved brug af de produkter vi anbefaler og de plejeråd vi nævner, giver det dine Premium Extensions en holdbarhed på ca 7-14 måneder. Hårfarven kan dog falme, nøjagtigt ligesom et naturlige frisør farvet hår gør. Dette kan have mange årsager men tid,sol, vand, dårlig hårolie og manglende fugt fra plejeprodukter, er som oftes synderen. Du kan med fordel bruge vores plejende silver shampoo til de blonde farver der skal forblive kolde og vores Steel grey til de kolde lysebrune farver der også skal forblive kolde. De virker også fantastisk på det naturlige hår, hvis det er farvet. 

Kort sagt så tilbyder vi de naturligste og lækreste extensions der findes og Vi er stolte af at vores udskiftningsprocent af extensions er under 1%, hvilket er helt uhørt i hårindustrien. 

Med dine Premium Extensions er du garanteret:

  • Extensions der er håndsyet, så de ligger tæt til hovedbunden
  • Alle hårstrå er lige lange fra rod til spids
  • Extensions der  farves med mild frugtsyre  og ikke kemikalier
  • Ungt hår med en stærk struktur hvor den optimal nærring i håret er bevaret
  • Ekstra kvalitetssikring både af farveprocessen og ved bearbejdningen

Der er desværre rigtig mange billige extensions på markedet, der ødelægger dit eget hår. 
Billige extensions er ofte slet ikke så billige alligevel, da de ikke holder særlig længe. Desværre efterlader de ofte, dit eget hår slidt og medtaget. 
De fleste hhår opkøbere stiller ingen krav til råhåret, dertil kommer at håret farves med kemikalier, fordi det skal gå hurtigt. Det skaber et voldsomt slid på det i forvejen dårlige råhår, der efterlades stående åbent med en udtørret kerne. Er kernen først én gang udtørret, så knækker håret kort tid efter. Det vil sige når det tages i brug af købere. Dertil kommer at alle skællag ikke længere ligger langs med hårets kerne og beskytter den. 
Man kan sige at de stritter ud som grene på et træ, da hårestrået står åbent. Disse “grene” sider nu som sandpapir mod dit  eget hårs skællag og laver et hårdt unødvendigt  slid. Dette er en af de største grunde til at extensions har ry for at skade ens eget hår. Kvaliteten af dine extensions er en meget afgørende faktor for deres holdbarhed og bevaringen af dit eget hår. Mange extensions saloner og webshops regner i gram. Grunden til at man regner i gram er at det lyder godt. 
Men når der regnes i gram, er det oftes fordi hårbanerne er maskinesyet. Det vil sige de mange gram sidder i selve syningen af disse extesions. Hårbanerne er derfor tykke og kan være svære at skjule, da de fylder meget på hovedbunden. 
Mange af hårstråene i disse extensions er korte. Derfor skal der påsættes mange gram for at opnå fylde i spidserne. Så husk når du sammenligner maskinesyet og håndsyet extensions, så er det ligesom at sammenligne Fiat og Ferrari. De er begge Italienske biler, men så stopper sammenligningen også der.

Der er forskel extensions. Vælg Premium Extensions første gang og undgå dyre fejlkøbHos Premium Extensions går vi ikke på kompromis  med kvaliteten. Vi kan give dig dit drømme hår på få timer og endda med god samvittighed. Vores leverandør har formelle VVM godkendelser og Work Safty Standardization Certificate.

DINE PREMIUM EXTENSIONS ER:   STÆRKE  / GLANSFULDE /  NATURLIGE /  FLEKSIBLE /  FÆLLER IKKE /  FILTRER IKKE.